Foto

Wij zijn een bedrijf gevestigd aan de Molendijk Zuid 24A in Rijssen.

Vanaf jaar 2003 zijn wij voor onszelf begonnen en sindsdien al een bekende naam opgebouwd in Rijssen en omgeving.

Met meer dan 25 jaar ervaring in reparaties en verkoop van audio, video, ktv, witgoed, huishoudelijke- en inbouwapparaten kunt u met alle problemen en vragen bij ons terecht.

Wij verkopen en repareren alle bekende merken en hebben soms ook diverse 2de handse apparaten die worden verkocht met garantie.

Als u bij ons wat koopt word het door ons deskundig geplaatst en uitgelegd.

Wij hebben geen showroom maar u kunt altijd een offerte door ons laten opmaken voor nieuwe apparaten. Ook kunt u diverse folders van verschillende merken bij ons bezichtigen. (Dit kan ook later op de avond of in het weekend.) Altijd telefonisch bereikbaar. Als u vandaag belt, dat betekent dat u dezelfde of de volgende dag een bezoek kan verwachten. Bij een defecte televisie hebben wij een leenapparaat voor u beschikbaar. De service staat bij ons voorop!!!

Dus heeft u een vraag of een probleem bel dan snel naar L. Snippe op telefoonnummer 0548-516445 of mail naar info@lsnippe.nl dit kan ook via het contact formulier. (Email word op werkdagen binnen 24 uur beantwoord.)

Onze voorwaarden kunt u inzien bij de kamer van koophandel te Enschede.

We hanteren een starttarief van 40,- euro incl. 20 min arbeid, maar mocht het apparaat niet te herstellen zijn, leveren we een nieuw apparaat en heeft u geen onderzoekkosten.